Augmentum Procene


Kompanija Augmentum doo iz Novog Sada vrši procene vrednosti nepokretne i pokretne imovine na teritoriji cele Srbije. Poznati smo po našem znjanju i iskustvu jer upravo naš tim čine stručnjaci sa najvišim kvalifikacijama iz oblasti procena.

posvećen odnos
Sa svakim klijentom

Fokusirani smo na pružanje profesionalne usluge na najvišem nivou. Pouzdanost, tačnost, konkurentna cena i svrsishodnost su vrednosti na kojima je izgrađena naša reputacija.

Korisnici naših usluga su banke, finansijske institucije, pravna i fizička lica.

Ukoliko vam je potrebna procena vrednosti imovine zbog kupovine, prodaje, osiguranja, uspostavljanja hipoteke, finansijskog izveštavanja ili jednostavno želite da znate vrednost vaše nepokretnosti, firma Augmentum će uz poštovanje svih standarda i etičkog kodeksa obaviti posao u skladu sa vašim profesionalnim i ličnim potrebama.

Naš tim za procenu vrednosti imovine vrši procene vrednosti pokretne i nepokretne imovine na teritoriji cele Srbije. Sa našom ekspertizom, obezbeđujemo tačne procene vrednosti imovine za sve namene. Procenitelji imaju puno razumevanje lokalne prakse i pravnih osnova čiji se rad zasniva na poštovanju međunarodnih IVS i EVS standarda. Korisnici naših usluga su banke, finansijske institucije, osiguravajuće kuće, pravna i fizička lica.

Tim procenitelja okupljen pod krovom firme Augmentum d.o.o. iz Novog Sada poseduje sve licence i sertifikate neophodne za obavljenje proceniteljske profesije. Procenitelji poseduju najprestižnije strane sertifikate iz oblasti procene imovine a to su RICS i REV kao i državnu licencu za procenu vrednosti nepokretnosti. Posedovanje tih sertifikata oslikava poznavanje najviših standarda proceniteljske profesije i dugogodišnje iskustvo na ovom polju.

Pouzdanost, tačnost, konkurentna cena i svrsishodnost su vrednosti na kojima je izgrađena naša proceniteljska reputacija.

 

Kontaktirajte nas
posedujemo najprestižnije sertifikate
RICS i REV
Bez obzira na vrstu i veličinu imovine, svi izveštaji o proceni su:
1.

Tačni

Pripremljeni su pažljivo i stručno od strane tima iskusnih procenitelja.

2.

Svrsishodni

Fokus je na vrsti vrednosti koja precizno ispunjava svrhu procene.

3.

Objektivni

Ustanovljene vrednosti su odraz tržišnih pokazatelja i nisu podložne subjektivnim činiocima.

4.

Detaljni

Svi aspekti su u potpunosti obrađeni i dokumentovani.

5.

Poverljivi

Nema obelodanjivanja i distribuiranja trećim stranama.

Firma Augmentum nudi specijalne analize i konsultacije uključujući:

Istraživanje tržišta i analizu ponude/potražnje

Analiza najbolje isplativosti (Highest and best use analysis)

Feasibility (fizibiliti) studija

Razvoj projekta

Investiciona analiza i strategija

Portfolio due diligence

Banke na čijim listama se trenutno nalazimo

Težimo da budemo na listama i ostalih banaka